Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Kansainvälistä patenttiluokitusta koskeva Strasbourgin sopimus

Asetus kansainvälistä patenttiluokitusta koskevan Strasbourgin sopimuksen voimaansaattamisesta 7.11.1975/881 (SopS 49/1975)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Strasbourgissa 24 päivänä maaliskuuta 1971 tehty kansainvälistä patenttiluokitusta koskeva sopimus, jonka tasavallan presidentti on ratifioinut 4 päivänä huhtikuuta 1975 ja jonka ratifioimiskirja on talletettu Maailman henkisen omaisuuden järjestön (WIPO) pääjohtajan huostaan 14 päivänä toukokuuta 1975, tulee voimaan 16 päivänä toukokuuta 1976 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Ratifioinnin yhteydessä on Suomi tehnyt sopimuksen 4 artiklan 4 kappaleen i-kohdan mukaisen, seuraavan varauman:

Viitaten 4 artiklan 4 kappaleen i-kohtaan Suomi ilmoittaa, ettei se sitoudu sisällyttämään luokituksen ryhmien tai alaryhmien tunnuksia 4 artiklan 3 kappaleessa mainittuihin hakemuksiin, jotka vain tehdään julkisiksi tai pannaan julkisesti nähtäviksi, eikä niitä koskeviin tiedonantoihin.

Kansainvälistä patenttiluokitusta koskeva Strasbourgin sopimus

Sopimukseen kohdistuvat muutokset ja ilmoitukset:

SopS 58/1983

Tehty 24 päivänä maaliskuuta 1971

Sopimuspuolet,

todeten, että patenttien, keksijäintodistusten, hyödyllisyysmallia ja hyödyllisyysmallien todistusten luokituksen yhtenäisen järjestelmän yleismaailmallisella omaksumisella on yleistä merkitystä ja että se todennäköisesti aikaansaa kiinteämmän kansainvälisen yhteistyön teollisoikeuden alalla ja myötävaikuttaa kansallisten lainsäädäntöjen yhtenäistämiseen tällä alalla,

tunnustaen tärkeäksi 19 päivältä joulukuuta 1954 olevan kansainvälistä patenttiluokitusta koskevan Euroo...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.