Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Yleissopimus jalometallituotteiden tarkastuksesta ja leimauksesta

Laki jalometallituotteiden tarkastusta ja leimausta koskevan yleissopimuksen hyväksymisestä 31.12.1974/259 v. 1975 (SopS 16/1975)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

Wienissä 15 päivänä marraskuuta 1972 allekirjoitettuun jalometallituotteiden tarkastusta ja leimausta koskevaan yleissopimukseen sisältyvät määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin niistä on sovittu.

Tarkempia säännöksiä tämän lain täytäntöönpanosta annetaan tarvittaessa asetuksella.

Asetus jalometallituotteiden tarkastuksesta ja leimauksesta tehdyn yleissopimuksen voimaansaattamisesta 11.4.1975/260 (SopS 17/1975)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Sitten kun tasavallan presidentti on 31 päivänä joulukuuta 1974 ratifioinut Wienissä 15 päivänä marraskuuta 1972 jalometallituotteiden tarkastuksesta ja leimauksesta tehdyn yleissopimuksen ja ratifioimiskirja on 9 päivänä tammikuuta 1975 talletettu Ruotsin hallituksen huostaan, sanottu yleissopimus tulee Suomen osalta voimaan 27 päivänä kesäkuuta 1975 niin kuin siitä on sovittu.

Yleissopimus jalometallituotteiden tarkastuksesta ja leimauksesta

Sopimukseen kohdistuvat muutokset ja ilmoitukset:

SopS 62/1980

SopS 29/2010

SopS 30/2010

SopS 75/2018

Esipuhe

Itävallan tasavalta, Suomen tasavalta, Norjan kuningaskunta, Portugalin tasavalta, Ruotsin kuningaskunta, Sveitsin liittotasavalta sekä Ison Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta,

haluten helpottaa jalometallituotteiden kansainvälistä kauppaa ja samalla haluten oikeutetusti suojella kuluttajaa näiden tuotteiden erikoisluonteesta johtuen,

ovat sopineet s...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.