Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Suomen ja Norjan välisestä rajatulliyhteistyöstä

Laki Norjan kanssa tehdyn rajatulliyhteistyösopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 13.6.1969/547 (SopS 36/1969)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti, joka on tehty valtiopäiväjärjestyksen 67 §:ssä ja 69 §:n 1 momentissa määrätyllä tavalla, säädetään:

Suomen ja Norjan välillä 10 päivänä joulukuuta 1968 tehdyn rajatulliyhteistyösopimuksen määräykset ovat, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin niistä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä tämän lain täytäntöönpanosta ja soveltamisesta annetaan tarvittaessa asetuksella.

Asetus Norjan kanssa tehdyn rajatulliyhteistyösopimuksen voimaansaattamisesta 12.9.1969/575 (SopS 37/1969)

Sitten kun Suomen ja Norjan välillä Helsingissä 10 päivänä joulukuuta 1968 tehdyn rajatulliyhteistyösopimuksen eräät määräykset on 13 päivänä kesäkuuta 1969 annetulla lailla (574/69) hyväksytty, tasavallan presidentti ratifioinut sopimuksen ja ratifioimiskirjat vaihdettu Oslossa 25 päivänä elokuuta 1969, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sopimus tulee voimaan 25 päivänä syyskuuta 1969 niin kuin siitä on sovittu.

Sopimus Suomen ja Norjan välisestä rajatulliyhteistyöstä

Suomen hallitus ja Norjan hallitus,

jotka haluavat helpottaa Suomen ja Norjan välistä liikennettä ja jotka siinä tarkoituksessa tahtovat yksinkertaistaa sanotun liikenteen tullivalvontaa ja tulliselvitystä,

ovat sopineet rajatulliyhteistyöstä seuraavaa:

1 artikla

Sopimusvaltiot harjoittavat tässä sopimuksessa tarkemmin ilmenevällä tavalla molempien valtioiden välisen liikenteen tullivalvonnassa ja tulliselvityksessä yhteistyötä. Tällaista yhteistyötä nimitetään rajat...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.