Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Suomen Tasavallan hallituksen ja Yhdistyneen Arabitasavallan hallituksen välillä kaksinkertaisen verotuksen sekä veron kiertämisen estämiseksi tuloverojen alalla

Laki Suomen Tasavallan ja Yhdistyneen Arabitasavallan välillä kaksinkertaisen verotuksen sekä veron kiertämisen estämiseksi tuloverojen alalla tehdyn sopimuksen eräiden säännöksien hyväksymisestä 21.1.1966/219 (SopS 11/1966)

Suomen Tasavallan ja Yhdistyneen Arabitasavallan välillä kaksinkertaisen verotuksen sekä veron kiertämisen estämiseksi tuloverojen alalla Kairossa 1 päivänä huhtikuuta 1965 allekirjoitetun sopimuksen säännökset ja määräykset olkoot, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin niistä on sovittu. Mainittujen säännösten ja määräysten täytäntöönpanemiseksi tarvittavat tarkemmat määräykset annetaan asetuksella.

Asetus Suomen Tasavallan ja Yhdistyneen Arabitasavallan välillä kaksinkertaisen verotuksen sekä veron kiertämisen estämiseksi tuloverojen alalla tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 25.3.1966/220 (SopS 12/1966)

Sitten kun Suomen ja Yhdistyneen Arabitasavallan välillä kaksinkertaisen verotuksen sekä veron kiertämisen estämiseksi tuloverojen alalla Kairossa 1 päivänä huhtikuuta 1965 allekirjoitetun sopimuksen eräät säännökset ja määräykset on 21 päivänä tammikuuta 1966 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (219/66) hyväksytty, sopimus ratifioitu ja ratifioimiskirjat 3 päivänä maaliskuuta 1966 vaihdettu, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sanottu sopimus on voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä sopimuksen säännöksien soveltamisesta antaa tarvittaessa valtiovarainministeriö.

S...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.