Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Rajavesistöjä koskeva sopimus/Venäjä

Laki Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välisen rajavesistöjä koskevan sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä 15.1.1965/225 (SopS 25/1965)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välillä 24 päivänä huhtikuuta 1964 tehdyn, rajavesistöjä koskevan sopimuksen määräykset ovat, mikäli ne koskevat lainsäädännön alaa, voimassa niin kuin niistä on sovittu. Tarkempia määräyksiä tämän lain täytäntöönpanosta ja soveltamisesta annetaan tarvittaessa asetuksella.

Asetus Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton kanssa tehdyn rajavesistöjä koskevan sopimuksen voimaansaattamisesta. 14.4.1965/226 (SopS 26/1965)

Sitten kun Suomen ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välillä 24 päivänä huhtikuuta 1964 allekirjoitetun, rajavesistöjä koskevan sopimuksen eräät määräykset on 15 päivänä tammikuuta 1965 annetulla lailla (225/65) hyväksytty, sopimus ratifioitu ja ratifioimiskirjat vaihdettu 6 päivänä huhtikuuta 1965, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että mainittu sopimus tulee voimaan niin kuin siitä on sovittu.

Suomen Tasavallan ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton välinen rajavesistöjä koskeva Sopimus

Suomen Tasavallan Hallitus ja Sosialististen Neuvostotasavaltain Liiton Hallitus, haluten määrittää Suomen ja Neuvostoliiton yhteisten rajavesistöjen käytön periaatteet sekä vahvistaa niiden käyttöä koskevan järjestyksen, ovat päättäneet tehdä tämän sopimuksen ja nimenneet tässä tarkoituksessa valtuutettunsa, jotka vaihdettuaan oikeiksi ja asianmukaisiksi havaitut valtakirjansa ovat sopineet seuraavasta:

I luku

Yleisiä määräyksiä

1 arti...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.