Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Aavaa merta koskeva yleissopimus

Laki vuonna 1958 tehtyjen merialueita koskevien yleissopimusten eräiden määräysten hyväksymisestä. 5.2.1965/150 (SopS 6/1965)

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

Genevessä 29 päivänä huhtikuuta 1958 tehtyjen aluemerta ja lisävyöhykettä koskevan yleissopimuksen, aavaa merta koskevan yleissopimuksen, kalastusta ja aavan meren elollisten luonnonvarojen säilyttämistä koskevan yleissopimuksen sekä mannermaajalustaa koskevan yleissopimuksen määräykset olkoot, mikäli ne kuuluvat lainsäädännön alaan, voimassa niin kuin niistä on sovittu.

Tarkempia määräyksiä tämän lain täytäntöönpanosta ja soveltamisesta annetaan tarvittaessa asetuksella.

Asetus eräiden vuonna 1958 tehtyjen merialueita koskevien yleissopimusten voimaansaattamisesta. 5.3.1965/151 (SopS 7/1965)

Sitten kun Genevessä 29 päivänä huhtikuuta 1958 tehtyjen, aluemerta ja lisävyöhykettä, aavaa merta sekä mannermaajalustaa koskevien yleissopimusten eräät määräykset on 5 päivänä helmikuuta 1965 annetulla lailla (150/65) hyväksytty, tasavallan presidentti ratifioinut ne sekä niihin liittyvän erimielisyyksien pakollista selvittelyä koskevan valinnaisen allekirjoituspöytäkirjan ja ratifioimiskirjat talletettu 16 päivänä helmikuuta 1965 Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteerin huostaan, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että mainitut yleissopimukset ja pöytäkirja ovat Suomen osalta voimassa niin kuin niistä on sovittu.

Aavaa merta koskeva yleissopimus

Tämän yleissopimuksen osapuolina olevat valtiot

haluten koota kansainvälisen oikeuden aavaa merta koskevat säännökset, ja

todeten Yhdistyneiden Kansakuntien Genevessä 24 päivästä helmikuuta 27 päivään ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.