Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Sopimus Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä jäänmurtajien yhteistoiminnasta

Asetus Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä jäänmurtajien yhteistoiminnasta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta 21.12.1961/621 (SopS 36/1961)

Sitten kun sopimus Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä jäänmurtajien yhteistoiminnasta on allekirjoitettu Helsingissä 20 päivänä joulukuuta 1961, säädetään ulkoasiainministerin esittelystä, että sopimus on voimassa niin kuin siitä on sovittu.

Sopimus Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan välillä jäänmurtajien yhteistoiminnasta

Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan hallitukset, joiden tarkoituksena on jäänmurtajien yhteistoiminnan ja jäänmurtajatoimintaa koskevien yhtenäisten määräysten kautta helpottaa merenkulun ylläpitämistä ja edistää meriturvallisuutta talven aikana pohjoismaiden kulkuvesillä, ovat sopineet seuraavasta:

1 artikla

Pohjoismaiden jäänmurtajayhteistyö tapahtuu Pohjanlahdella, Ahvenanmerellä, Itämerellä Bornholmin Dueodden leveyspiirin pohjoispuolella sekä Öresundissa, Kattegatissa ja Skagerakissa avoveden ja merijäiltä, ajojäiltä, ahtojäiltä ja sen tapaisilta jääesteiltä suojattujen kulkuvesien välillä.

2 artikla

Sopimusvaltion tulee tarvittaessa käyttää pohjoismaiden jäänmurtajayhteistyöhön kaikkia käytettävissään olevia valtion omistamia tai asianomaisen valtion vuokraamia jäänmurtajia, joita ei välttämättä tarvita jäänmurtajatoimintaan omilla rannikkovesillä.

Sopimusvaltion jäänmurtajia käytetään ensi sijassa tehtäviin omaan maahan rajoittuvilla kulkuvesillä. Alueellinen yhteistoiminta järjestetään tarvittaessa lähinnä

Suomen ja Ruotsin välillä Pohjanlahdella, Ahvenanmerellä ja poh...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.