Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry sopimukseen

Puutteelliset hakuehdot

Pöytäkirja Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan kansalaisten vapauttamisesta velvollisuudesta omata passi sekä oleskelulupa muussa pohjoismaassa kuin kotimaassa oleskellessaan.

Asetus Suomen, Tanskan, Norjan ja Ruotsin kansalaisten vapauttamisesta velvollisuudesta omata passi sekä oleskelulupa muussa pohjoismaassa kuin kotimaassa oleskellessaan tehdyn pöytäkirjan voimaansaattamisesta 21.6.1954/282 (SopS 17/1954)

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään, että Kööpenhaminassa 22 päivänä toukokuuta 1954 tehty pöytäkirja Suomen, Tanskan, Norjan ja Ruotsin kansalaisten vapauttamisesta velvollisuudesta omata passi sekä oleskelulupa muussa pohjoismaassa kuin kotimaassa oleskellessaan on voimassa niinkuin siitä on sovittu.

Pöytäkirja Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan kansalaisten vapauttamisesta velvollisuudesta omata passi sekä oleskelulupa muussa pohjoismaassa kuin kotimaassa oleskellessaan.

Sopimukseen kohdistuvat muutokset ja ilmoitukset:

SopS 38/1955

(Pöytäkirjan virallinen norjankielinen teksti on julkaistu Suomen asetuskokoelman sopimussarjan ruotsinkielisen painoksen vastaavassa numerossa.)

Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan hallitukset ovat kukin erikseen päättäneet 1 päivästä heinäkuuta 1954 lähtien vapauttaa Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan kansalaiset velvollisuudesta omata passi tai muu matkahenkilöllisyystodistus heidän matkustaessaan jostakin näistä maista toiseen samoin kuin velvollisuudesta omata oleskelulupa oleskellessaan muussa pohjoismaassa kuin kotimaassa.

Suomen, Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken 14 päivänä heinäkuuta 1952 tehty sopimus luvattomasti maahan tulleiden ulkomaalaisten vastavuoroisesta takaisinotta...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.