Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus, Julkisoikeus

1.3.2024 8.33 Lainsäädännön arviointineuvosto kyberturvallisuusdirektiivin (NIS 2) täytäntöönpanosta: Vaikutusten arvioinnin olennaisten puutteiden vuoksi yrityksille aiheutuvia kustannuksia on arvioitava tarkemmin

Lainsäädännön arviointineuvosto kyberturvallisuusdirektiivin (NIS 2) täytäntöönpanosta: Vaikutusten arvioinnin olennaisten puutteiden vuoksi yrityksille aiheutuvia kustannuksia on arvioitava tarkemmin

Lainsäädännön arviointineuvosto on antanut lausunnon liikenne- ja viestintäministeriölle lakiehdotuksista kyberturvallisuusdirektiivin täytäntöönpanemiseksi. Esityksen vaikutusten arvioinnissa on olennaisia puutteita. Esityksen ymmärrettävyyttä vaikeuttaa esityksen laajuus ja monimutkaisuus.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.