Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

1.3.2024 11.50 OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja Arttu Liipo: Voiko hankintayksikkö hankkia järjestelmälaajennuksen suoraan alkuperäiseltä toimittajaltaan?

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja Arttu Liipo: Voiko hankintayksikkö hankkia järjestelmälaajennuksen suoraan alkuperäiseltä toimittajaltaan?

Hankintayksikkö on noin viisi vuotta sitten hankkinut toiminnanohjausjärjestelmän, jota se on käyttänyt vain osassa toiminnoistaan. Nyt hankintayksikkö on ilmoittanut aiotusta suorahankinnasta, jolla hankintayksikkö hankkisi alkuperäiseltä toiminnanohjausjärjestelmän toimittajalta järjestelmälaajennuksen, jonka avulla jatkossa koko hankintayksikkö saadaan toiminnanohjausjärjestelmän piiriin. Edustamani yhtiö toimittaa vastaavia toiminnanohjausjärjestelmäratkaisuja, jotka olisivat räätälöitävissä hankintayksikön tarpeisiin. Voiko hankintayksikkö hankkia järjestelmälaajennuksen suorahankinnalla alkuperäiseltä toimittajalta ilman kilpailutusta?

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.