Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

29.2.2024 12.10 Finanssivalvonta: Havaintoja rahastonhoitajien ja sijoituspalvelua tarjoavien yhtiöiden toiminnasta, menettelytavoista ja kestävästä rahoituksesta

Finanssivalvonta: Havaintoja rahastonhoitajien ja sijoituspalvelua tarjoavien yhtiöiden toiminnasta, menettelytavoista ja kestävästä rahoituksesta

Finanssivalvonta toteutti keväällä 2023 vuosittaisen kyselyn toimiluvallisille rahastoyhtiöille ja vaihtoehtorahastojen hoitajille (38 kpl), sijoituspalveluyrityksille (46 kpl) ja eräille sijoituspalvelua tarjoaville luottolaitoksille (13 kpl) sekä eräille luottolaitosten ja sijoituspalveluyritysten sivuliikkeille (6 kpl). Kyselyn tarkoituksena oli saada valvonnan taustaksi yhtiöistä ja niiden tarjoamista sijoituspalveluista ja -tuotteista sellaista tietoa, joita säännöllinen raportointi Finanssivalvonnalle ei kata.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.