Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus

28.2.2024 14.10 Työntekijöiden suojaaminen lyijyltä ja di-isosyanaateilta: neuvostolta uudet raja-arvot

Työntekijöitä suojataan nyt paremmin. EU on ensimmäistä kertaa 40 vuoteen tarkistanut työperäisen lyijylle ja sen epäorgaanisille yhdisteille altistuksen raja-arvoja alentamalla niitä viisinkertaisesti. Nämä lisääntymiselle vaaralliset aineet voivat vaikuttaa sukupuolitoimintoihin ja hedelmällisyyteen ja myös vahingoittaa esimerkiksi hermostoa. Direktiivi allekirjoitetaan ja julkaistaan EU:n virallisessa lehdessä. Se tulee voimaan 20 päivän kuluttua julkaisemisesta. Jäsenmailla on 2 vuotta aikaa ottaa käyttöön direktiivissä vahvistetut uudet raja-arvot ja muut suojatoimenpiteet mukauttamalla kansallista lainsäädäntöään.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.