Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

28.2.2024 12.10 Hovioikeus määräsi vangitun päästettäväksi heti vapaaksi

Hovioikeus määräsi vangitun päästettäväksi heti vapaaksi

Hovioikeus totesi, että P:n aiempi vuosille 2016–2020 ajoittunut rikollisuus oli ollut säännöllistä ja toistuvaa. Sittemmin P:n elämässä oli ollut yli kolme vuotta kestänyt rikokseton ajanjakso ennen nyt syyksi luettuihin tekoihin ryhtymistä. Syyttäjä ei esittänyt selvitystä siitä, että P:hen kohdistuisi muita vireillä olevia rikosepäilyjä. Asian tässä vaiheessa jatkamisvaaraa ei voitu pitää enää todennäköisenä. Näin ollen asiassa ei ollut edellytyksiä jatkaa P:n vangitsemista. (Vailla lainvoimaa 28.2.2024)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.