Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

26.2.2024 8.03 EU asetti Venäjän täysimittaisen hyökkäyssodan toisena vuosipäivänä mittavia henkilöpakotteita ja kohdennettuja sektoripakotteita

EU asetti Venäjän täysimittaisen hyökkäyssodan toisena vuosipäivänä mittavia henkilöpakotteita ja kohdennettuja sektoripakotteita

EU:n 13. pakotepaketti sisältää yhden laajimmista henkilöpakotelistauksista, jonka EU on Venäjän hyökkäyssodan aikana asettanut. Listalle lisätään 194 tahoa, jotka ovat Venäjän asevoimia tukevia henkilöitä ja yrityksiä sekä ukrainalaislasten pakkosiirtoihin osallistuneita henkilöitä. Vientikieltoja laajennetaan tuotteisiin ja teknologioihin, jotka hyödyttävät Venäjän sotilaallista ja teknologista kehitystä. Vientikiellossa olevien yritysten listalle lisätään venäläisiä ja kolmansien maiden yrityksiä, joiden on havaittu osallistuvan pakotteiden kiertämiseen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.