Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus

19.2.2024 13.35 Positiivisesta luottotietorekisteristä on huijausviestejä liikkeellä – positiivinen luottotietorekisteri aukeaa yksityishenkilöille 1.4.2024

Huijausviestien lähettäjät ovat aktivoituneet positiivisen luottotietorekisterin käyttöönoton lähestyessä. Positiivinen luottotietorekisteri aukeaa yksityishenkilöille 1. huhtikuuta 2024. Positiivisen luottotietorekisterin käyttöönotto lähestyy ja ensimmäiset huijausviestit on lähetetty luottotietorekisterin nimissä. Huijausviesteissä yritetään saada henkilö klikkaamaan huijaussivustolle johtavaa linkkiä. Positiivisen luottotietorekisterin hankejohtaja Aino Sarakorpi sanoo, että rekisteri ei lähetä yksityishenkilöille tekstiviestejä eikä pyydä yksityishenkilöiltä tietoja tai vahvistusta tietojen oikeellisuudesta. Rekisterin nimissä tulevat viestit ovat aina huijauksia.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.