Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus, Julkisoikeus

19.2.2024 10.30 EIT: Lahjusten vastaanottamisesta tuomitun käräjätuomarin oikeutta nauttia yksityis- ja perhe-elämän kunnioitusta ja oikeutta oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin loukattiin

EIT: Lahjusten vastaanottamisesta tuomitun käräjätuomarin oikeutta nauttia yksityis- ja perhe-elämän kunnioitusta ja oikeutta oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin loukattiin

Tapaus koski slovenialaisen entisen tuomarin oikeudenkäyntiä ja hänen vuonna 2013 saamaansa tuomiota lahjusten vastaanottamisesta. Tuomio oli perustunut valittajan kahden vastapuolen, jotka olivat myöntäneet olleensa välittäjiä,  lausuntoihin sekä liikenne- ja sijaintitietoihin, jotka oli saatu Sloveniassa tuolloin voimassa olleen tietojen säilyttämisjärjestelmän mukaisesti.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.