Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

8.12.2023 9.15 Komissio ehdottaa uusia sääntöjä eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi ja suhtautuu myönteisesti eurooppalaiseen kansalaisaloitteeseen ”Eurooppa ilman turkiksia”

Komissio ehdottaa uusia sääntöjä eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi ja suhtautuu myönteisesti eurooppalaiseen kansalaisaloitteeseen ”Eurooppa ilman turkiksia”

Komissio ehdotti 7.12.2023 eläinten hyvinvointia koskevien EU:n sääntöjen suurinta uudistusta 20 vuoteen. Uudistus liittyy eläinten kuljetukseen, ja se toteutetaan Euroopan vihreän kehityksen ohjelman kestävää maataloutta ja elintarviketuotantoa koskevan Pellolta pöytään -strategian mukaisesti. Lisäksi komissio ehdottaa ensimmäistä kertaa EU-tason sääntöjä kaupallisiin tarkoituksiin kasvatettavien, pidettävien ja myytävien lemmikkikoirien ja -kissojen hyvinvoinnista ja jäljitettävyydestä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.