Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus, Julkisoikeus

2.10.2023 14.06 Sisäministeriössä valmistellaan muutoksia ulkomaalaislain säilöönottoa ja maahantulokieltoa koskeviin säännöksiin

Sisäministeriössä valmistellaan muutoksia ulkomaalaislain säilöönottoa ja maahantulokieltoa koskeviin säännöksiin

Sisäministeriön hankkeessa tarkastellaan ulkomaalaislain säilöönottoa ja maahantulokieltoa koskevaa sääntelyä. Tavoitteena on hallitusohjelman vapaaehtoisen paluun ja maasta poistumisen paketin mukaiset tiukennukset ulkomaalaislakiin. Pääministeri Petteri Orpon hallitusohjelmassa todetaan, että hallitus toteuttaa laajan vapaaehtoisen paluun ja maasta poistumisen paketin, jonka tavoitteena on tukea hallituksen tavoitteita tiukentaa Suomen turvapaikkapolitiikkaa. Lisäksi hallitusohjelman mukaisesti otetaan käyttöön EU:n paluudirektiivin mahdollistamat tiukennukset ja parhaat käytänteet. 

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.