Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

26.9.2023 10.33 KKV:n blogissa Olli Kauppi ja Riku Buri: Polt­toai­nei­den hin­ta­vaih­te­lut ja kil­pai­lu­po­li­tiik­ka

KKV:n blogissa Olli Kauppi ja Riku Buri: Polt­toai­nei­den hin­ta­vaih­te­lut ja kil­pai­lu­po­li­tiik­ka

YLE nosti 25.9.2023 MOT-ohjelmassaan esille kiinnostavan havainnon polttoaineiden hintoihin liittyen. Ohjelman mukaan polttoaineen hinta on matalimmillaan tiistaisin, nousee terävästi keskiviikkoaamuna ja laskee sitten asteittain kohti seuraavaa tiistaita. Ohjelmassa nostettiin esille aiheellisesti kysymys myös siitä, onko havaittu hintasykli merkki kilpailuongelmista. KKV:n kilpailuvalvonnan pääekonomisti Olli Kauppi ja tutkimusohjaaja Riku Buri pohtivat kirjoituksessaan vaihtoehtoisia selityksiä hintojen käyttäytymiselle ja keskustelevat siitä, onko ilmiöön puuttuminen perusteltua.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.