Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

25.9.2023 13.14 Kansalaispulssi: Kokemus yhteiskunnan oikeudenmukaisuudesta ja luottamus useisiin instituutioihin on heikentynyt

Kansalaispulssi: Kokemus yhteiskunnan oikeudenmukaisuudesta ja luottamus useisiin instituutioihin on heikentynyt

Kokemus yhteiskunnan oikeudenmukaisuudesta on laskenut syyskuun Kansalaispulssi-kyselyssä selvästi alimmilleen sitten kevään 2020. Ainakin melko oikeudenmukaisena yhteiskuntaa pitää nyt 64 prosenttia vastaajista. Kesäkuussa vastaava osuus oli 75 prosenttia. Myös luottamus tulevaisuuteen on hieman alemmalla tasolla kuin alkuvuonna. Stressi ja huoli taloudellisesta pärjäämisestä on kasvanut. Etenkin nuorten kokema stressi on kasvanut selvästi verrattuna kevään ja kesän tilanteeseen, mutta nousua on myös keski-ikäisillä ja yli 60-vuotiailla.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.