Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

17.8.2023 12.30 Vainoamisen tunnusmerkistössä asetetaan vaatimus vainoamisen tekotavoissa määriteltyjen tekojen tekemisestä toistuvasti

Vainoamisen tunnusmerkistössä asetetaan vaatimus vainoamisen tekotavoissa
määriteltyjen tekojen tekemisestä toistuvasti

Asiassa oli riidatonta se, että vastaaja oli menetellyt syytteessä kuvatulla tavalla. Vastaaja oli siten soittanut asianomistajalle ainakin 484 kertaa, minkä lisäksi vastaaja oli ottanut asianomistajaan yhteyttä tekstiviestein ja whatsup-sovelluksen välityksellä. Kirjallisena todisteena olevan puhelu- ja viestitietojen mukaan puhelut olivat tulleet 7 päivän aikana. Ottaen huomioon yhteydenottojen lukuisuus ja se, että niitä oli tullut useamman päivän aikana, kysymys oli ollut toistuvasta yhteydenotosta. (Vailla lainvoimaa 17.8.2023)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.