Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

25.7.2023 8.00 Eu­roo­pan ku­lut­ta­ja­kes­kus: Mat­ka­toi­mis­to Mi­liam Tra­vel OÜ mak­su­ky­vyt­tö­mäk­si – kor­vaus­ta haettava va­kuu­des­ta vii­meis­tään 31.8.2023

Viron kuluttajansuojaviranomainen (Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet, TTJA) on käynnistänyt menettelyn virolaisen matkatoimiston Miliam Travel OÜ:n asettaman vakuuden käyttämiseksi, koska matkatoimisto ei kyennyt asettamaan uutta vakuutta. Lain mukaan matkanjärjestäjän on asetettava vakuus maksukyvyttömyyden varalta. Vakuudesta korvataan matkustajien matkapaketeista suorittamat maksut, jos matkanjärjestäjästä tulee maksukyvytön. Jos matka on maksettu luotolla, kuluttaja voi valita, hakeeko hän korvausta vakuudesta vai esittääkö korvausvaatimuksensa luotonantajalle. 

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.