Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

15.3.2023 13.00 Ravintolaillan päätös: Toisin kuin käräjäoikeus hovioikeus katsoi miehen syyllistyneen raiskaukseen - varteenotettavaa epäilyä ei jäänyt

Ravintolaillan päätös: Toisin kuin käräjäoikeus hovioikeus katsoi miehen syyllistyneen raiskaukseen -  varteenotettavaa epäilyä ei jäänyt

- A ja vastaaja olivat kertoneet yhdenmukaisesti siitä, että he olivat anniskeluravintolasta poistuttuaan menneet yhdessä A:n asunnolle, jossa he olivat syöneet sekä menneet samaan sänkyyn nukkumaan siten, että A oli ollut ikkunan puolella ja vastaaja sängyn toisen reunan puolella. Riidatonta oli, että jossakin vaiheessa vastaaja oli ollut sängyllä vatsallaan maanneen A:n päällä osittain pystyasennossa. A oli tiedustellut vastaajalta, mitä tämä tekee.
-> 1 v 7 kk ehdollista vankeutta
-> ehdollisen vankeuden ohessa yhdyskuntapalvelua 90 tuntia
-> traumaperäisen stressihäiriön aiheuttamasta muusta tilapäisestä haitasta 5 000 euroa, kärsimyksestä 5 500 euroa ja lääkärikuluista 206 euroa (Vailla lainvoimaa 15.3.2023)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.