Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

20.1.2023 6.30 Hallinto-oikeus: Oliko voimalaitosta pidettävä kiinteistöverolain 14 §:n 1 momentissa (1131/2005 ja 1291/2015) tarkoitettuna voimalaitoksena (ään.)

Punnitessaan asiassa mainittuja näkökohtia HAO kiinnitti huomiota siihen, että kiinteistövero on kiinteistön arvon perusteella määrättävä itsenäinen objektivero (HE 50/1992 vp. s. 4). Tämän vuoksi laitoksen omistusjärjestelyjä ja niihin liittyviä näkökohtia suurempi painoarvo oli annettava sille, että tuotannollis-teknillisesti arvioiden kysymyksessä ei ollut itsenäinen voimalaitos vaan teollisuuslaitoksen osa. HAO hylkäsi Veronsaajien oikeudenvalvontayksikön valituksen. Verovuodet 2015–2019. (Ei lainvoim. 20.1.2023)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.