Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

13.1.2023 15.00 Päivitetty ohje: Luonnollisia henkilöitä koskeva kansainvälinen tietojenvaihto veroviranomaisten välillä

Päivitetty ohje: Luonnollisia henkilöitä koskeva kansainvälinen tietojenvaihto veroviranomaisten välillä

Tietojenvaihdon tavoitteena on, että kahdessa tai useammassa maassa toimivan tai toimineen henkilön tai yhteisön tulot verotetaan kussakin maassa oikealla tavalla ja oikean suuruisina. Kansainvälisestä tietojenvaihdosta veroasioissa on säädetty EU-lainsäädännössä sekä sovittu kahden tai useamman valtion välisissä sopimuksissa. Verohallinnon ohjeessa käsitellään luonnollisten henkilöiden verotustietojen vaihtamista Suomen ja muiden valtioiden veroviranomaisten välillä. Ohjeeseen on tehty selkiyttäviä, ymmärrystä helpottavia täsmennyksiä ja muutoksia. Myös ohjeen nimi on muuttunut. Lisäksi viittaukset kumottuun säästödirektiiviin on poistettu. Ohje on voimassa 12. tammikuuta 2023 lukien toistaiseksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.