Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus

8.12.2022 10.30 Työtuomioistuin: Potilasasiamiehenä työskennelleen viranhaltijan tehtävien muutos ei ollut olennainen - Jukon kanne hylättiin

Viranhaltija oli työskennellyt kuntayhtymän palveluksessa potilasasiamiehenä. Virkanimike oli muutettu sosiaali- ja potilasasiamieheksi, jolloin viranhaltijan tehtävänkuva oli laajentunut. Kantajan mukaan tehtävä oli muuttunut KVTES:ssä tarkoitetulla tavalla olennaisesti vaativammaksi, jolloin viranhaltijan tehtäväkohtaista palkkaa olisi tullut tarkistaa. Työtuomioistuin katsoi, että tehtävä oli sinänsä muuttunut selvästi vaativammaksi, mutta asiassa ei ollut esitetty riittävää näyttöä siitä, että kyseessä olisi ollut KVTES:ssä tarkoitettu vaativuuden olennainen muutos. Kanne hylättiin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.