Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

28.11.2022 14.14 KHO hylkäsi myös DNA:n purkuhakemuksen: DNA:n sopimustiedon tarkastuspalvelu on korjattava lainmukaiseksi

KHO hylkäsi myös DNA:n purkuhakemuksen: DNA:n sopimustiedon tarkastuspalvelu on korjattava lainmukaiseksi

Teleyrityksillä on ollut 1.1.2022 lähtien velvollisuus tarjota kuluttajille mahdollisuus tarkastaa tekstiviestillä määräaikaisen matkaviestinverkon liittymäsopimuksensa päättymispäivä. Palvelun tavoitteena on tehdä liittymän kilpailuttaminen ja vaihtaminen kuluttajalle mahdollisimman helpoksi. Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin mukaan DNA Oyj:n (DNA) tarkastuspalvelu ei ollut lainmukainen. DNA on valittanut asiasta eri oikeusasteisiin ja hakenut lisäksi päätösten purkua ylimääräisin muutoksenhakukeinoin. Asia saatiin päätökseen, kun korkein hallinto-oikeus hylkäsi DNA:n purkuhakemuksen. DNA:n tulee korjata sopimustiedon tarkastuspalvelunsa lainmukaiseksi 9.12.2022 mennessä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.