Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Julkisoikeus

21.11.2022 10.00 Hallinto-oikeus hylkäsi Malmin lentoaseman maanvuokrasopimuksen päättämisestä tehdyt kunnallisvalitukset

Hallinto-oikeus hylkäsi Malmin lentoaseman maanvuokrasopimuksen päättämisestä tehdyt kunnallisvalitukset

Tiimipäällikön tai kaupunkiympäristölautakunnan ei voitu valituksissa esitetyillä perusteilla katsoa käyttäneen harkintavaltaansa muuhun kuin se on ollut käytettävissä eikä muutoinkaan ylittäneen toimivaltaansa. Päätökset eivät olleet valituksissa esitetyillä perusteilla syntyneet virheellisessä järjestyksessä eikä niitä voitu muutenkaan pitää lainvastaisina. Valitukset oli näin ollen tutkituilta osin hylättävä. Siltä osin kuin valituksissa oli vedottu siihen, ettei kaupungilla ole tosiasiallista tarvetta alueen ottamiselle muuhun käyttöön, oli kyse päätöksen tarkoituksenmukaisuuden harkinnasta. Kunnallisvalitusta ei saa tehdä tarkoituksenmukaisuusperusteilla. (Vailla lainvoimaa 21.11.2022)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.