Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus

16.11.2022 9.09 Traficom: Tietoturvasetelin haku aukeaa joulukuussa – tutustu tietoturvan kehittämisen tuen ehtoihin ja hakemiseen

Traficom: Tietoturvasetelin haku aukeaa joulukuussa – tutustu tietoturvan kehittämisen tuen ehtoihin ja hakemiseen

Valtioneuvosto teki lokakuussa päätöksen määräaikaisesta yrityksille myönnettävästä tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin sanotusta tietoturvasetelistä. Tietoturvaseteliä voivat hakea yhteiskunnan kannalta elintärkeät yritykset eli niin sanotut huoltovarmuuskriittiset yritykset. Tietoturvasetelin tavoitteena on nostaa näiden yritysten tietoturvallisuuden tasoa ja sitä kautta parantaa koko yhteiskunnan kykyä suojautua kyberturvallisuusuhkia vastaan. Tietoturvaseteliä haetaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta. Tietoturvasetelien myöntämiseen on varattu 6 miljoonan euron määräraha. Tietoturvaseteleitä voidaan myöntää niin kauan kuin määrärahaa riittää. Tietoturvasetelin voi saada 1.12.2022–31.12.2024 välisenä aikana tehtyihin toimenpiteisiin. Tuki on kertaluontoinen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.