Edilexissä on huoltokatko tiistaina 31.1.2023. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Julkisoikeus

5.8.2022 10.20 Komissio on tyytyväinen Venäjän kansainväliseen tuomitsemiseen ilmailusääntöjen ja EU:n pakotteiden rikkomisesta

Komissio on tyytyväinen Venäjän kansainväliseen tuomitsemiseen ilmailusääntöjen ja EU:n pakotteiden rikkomisesta

Euroopan komissio on tyytyväinen lentoliikenteen sääntelystä vastaavan YK:n viraston, Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön (ICAO) päätökseen kehottaa Venäjän federaatiota lopettamaan välittömästi kansainvälisten ilmailusääntöjen rikkominen, jotta siviili-ilmailun turvallisuus voidaan säilyttää. ICAOn päätöksessä viitataan Ukrainan kansallisen ilmatilan loukkaamiseen Venäjän hyökkäyssodan yhteydessä sekä useiden turvallisuusvaatimusten tahalliseen ja jatkuvaan rikkomiseen Venäjän hallituksen pyrkiessä kiertämään EU:n pakotteita. Näihin toimiin kuuluu leasingyrityksiltä varastettujen ilma-alusten laiton uudelleenrekisteröinti Venäjälle ja se, että venäläiset lentoyhtiöt voivat liikennöidä näitä ilma-aluksia kansainvälisillä reiteillä ilman voimassa olevaa lentokelpoisuustodistusta, joka on välttämätön turvallisuustodistus.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.