Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

10.6.2022 15.50 Toisin kuin käräjäoikeus hovioikeus hylkäsi syytteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä nuorena henkilönä

Arvioidessaan asianomistajan kertomusta ja syytteen tueksi esitettyä edellä selostettua todistelua kokonaisuutena hovioikeus katsoi, ettei asiassa esitetty riittävää näyttöä siitä, että A olisi loukannut tai että tämän olisi kysymyksessä olevissa olosuhteissa tullut ymmärtää loukkaavansa asianomistajan seksuaalista itsemääräämisoikeutta. Näin ollen syyte ja siihen perustuvat asianomistajan korvausvaatimukset oli hylättävä ja A vapautettava hänen valtiolle maksettavikseen tuomituista korvauksista. (Vailla lainvoimaa 10.6.2022)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.