Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

9.6.2022 8.08 Lainsäädännön arviointineuvosto: Rakentamislain käytännön vaikutukset kotitalouksille ja yrityksille jäävät epäselviksi

Lainsäädännön arviointineuvosto: Rakentamislain käytännön vaikutukset kotitalouksille ja yrityksille jäävät epäselviksi

Lainsäädännön arviointineuvosto on antanut lausunnon ympäristöministeriölle rakentamislakia koskevasta esityksestä. Esitys sisältää paljon informaatiota, mutta esityksen käytännön vaikutukset kotitalouksille ja yrityksille kaipaisivat selvennystä. Rakentamislain esityksellä on tarkoitus parantaa sääntelyn vaikuttavuutta erityisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, kiertotalouden edistämiseksi ja digitaalisuuden edistämiseksi. Rakentamiseen tarvittavien lupien rajausta täsmennettäisiin ja lupavelvoitetta supistettaisiin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.