Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

8.6.2022 15.00 Tuntematonta 14-vuotiasta lasta junassa ahdistellut mies tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon 8 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja korvauksiin

Vastaaja oli syytekohdassa 1 syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttään painamalla asianomistajan pään syliinsä, työntämällä käden asianomistajan takin ja paidan alle rintaliivien peittämien rintojen päälle ja raapimalla rintojen väliä, suutelemalla asianomistajaa suulle, koskettelemalla asianomistajan reisiä ja jalkoväliä housujen päältä, työntämällä sormet asianomistajan housujen peittämää emätintä vasten, puremalla asianomistajan huulia ja nenää sekä työntämällä käden asianomistajan housujen alle ja koskettamalla asianomistajan alushousujen peittämää takapuolta. Syytekohdassa 2 vastaaja oli syyllistynyt siihen pakottamiseen seksuaaliseen tekoon, josta hänelle oli rangaistusta vaadittu. (Vailla lainvoimaa 8.6.2022)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.