Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

10.5.2022 7.59 Toisin kuin käräjäoikeus hovioikeus katsoi ettei isännöitsijä ollut syyllistynyt kavallukseen – oli jo aiemmin tuomittu käräjäoikeudessa 2 petoksesta ja 2 kavalluksesta

Hovioikeudessa oli A:n valituksen johdosta ratkaistavana kysymys siitä, oliko hän hallussaan olleet varat isännöintitoimistonsa tilille siirtäessään tahallaan anastanut asunto-osakeyhtiön varoja ja syyllistynyt kavallukseen. Asiassa oli keskeistä arvioida sitä, oliko tilisiirroille ollut A:n esittämä laillinen peruste ja mikä merkitys asiassa oli annettava sille, että A oli tehnyt tilisiirrot sen jälkeen, kun hänen tilinkäyttöoikeutensa oli lopetettu. (Vailla lainvoimaa 10.5.2022)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.