Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Julkisoikeus

22.4.2022 13.30 Arviointineuvosto: Miten väkivallan ja häirinnän poistamisesta työelämästä tehdyn yleissopimuksen hyväksyminen on suhteessa muihin jo hyväksyttyihin ihmisoikeussopimuksiin?

Arviointineuvosto: Miten väkivallan ja häirinnän poistamisesta työelämästä tehdyn yleissopimuksen hyväksyminen on suhteessa muihin jo hyväksyttyihin ihmisoikeussopimuksiin?

Lainsäädännön arviointineuvosto on antanut lausunnon STM:lle hallituksen esityksen luonnoksesta väkivallan ja häirinnän poistamisesta työelämässä tehdyn ILO:n yleissopimuksen hyväksymiseksi ja voimaansaattamiseksi. Esitysluonnoksen perusteella saa käsityksen esityksen tavoitteesta ja seikoista, jotka puoltavat yleissopimuksen hyväksymistä. Esitysluonnoksessa voisi kuitenkin tuoda selkeämmin esille esityksen kannalta keskeiset kohderyhmät, ja yleissopimuksen hyväksymisen vaikutuksia eri kohderyhmiin voisi kuvata moninaisemmin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.