Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

19.4.2022 9.00 Euroopan kuluttajakeskus: Toi­min­taoh­jeet lat­via­lais­ta Nordweb SIA:aa (Cars­py.fi ja Carc­heck.fi) kos­ke­vis­sa va­li­tus­asiois­sa

Euroopan kuluttajakeskus saa edelleen yhteydenottoja auton hinta-arviota tarjoavasta Carspy.fi-palvelusta. Euroopan kuluttajakeskus ei saa yhteyttä palvelun taustalla olevaan latvialaiseen yritykseen eikä näin ollen voi tarjota sovitteluapua laskujen peruuttamiseksi tai maksujen palauttamiseksi näissä valituksissa. Kuluttajien tulee reklamoida aiheettomasta laskusta suoraan yritykselle. Yksi valitus on riittävä. Reklamointiohjeet löytyy helmikuisesta yhteistiedotteesta Kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa. Keskus kertoo, että heihin on oltava yhteydessä vain, jos saat laskun perintätoimistolta tai yhteydenoton tuomioistuimesta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.