Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus

21.3.2022 13.21 Ulosottolaitoksen uusi toiminto: Ennakoiva talousneuvonta kohdentaa neuvontaa vuonna 2022 erityisesti nuoriin

Ulosottolaitoksen uusi toiminto: Ennakoiva talousneuvonta kohdentaa neuvontaa vuonna 2022 erityisesti nuoriin

Ulos­ot­to­lai­tok­ses­sa kiin­ni­te­tään vuon­na 2022 eri­tyis­tä huo­mio­ta nuor­ten ta­lous­osaa­mi­sen ke­hit­tä­mi­seen koh­den­ta­mal­la en­na­koi­vaa ta­lous­neu­von­taa nuo­ril­le esi­mer­kik­si op­pi­lai­to­syh­teis­työn avul­la. Nuo­ril­le ker­ro­taan muun muas­sa oman ta­lou­den hal­lin­nas­ta sekä sii­tä, mitä ta­pah­tuu ja mi­ten toi­mia, jos raha-asiat me­ne­vät sol­muun. Ennakoiva talousneuvonta on uusi toiminto Ulosottolaitoksessa. Sen tarkoitus on parantaa kansalaisten neuvontaa henkilökohtaisen talouden hallinnassa, ehkäistä velkaongelmien muodostumista ja jakaa tietoa ulosottomenettelystä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.