Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Julkisoikeus

26.1.2022 9.00 Covid-19: neuvostolta tarkistettu suositus liikkumisrajoituksista, perusteena matkustajien henkilökohtainen tilanne eikä enää lähtöalue

Neuvosto hyväksyi tiistaina 25.1. suosituksen koordinoidusta lähestymistavasta turvallisen vapaan liikkuvuuden helpottamiseksi covid-19-pandemian aikana. Suositus korvaa aiemman suosituksen. Se sopii nykytilanteeseen, jossa rokotuskattavuus on lisääntynyt huomattavasti ja EU:n koronatodistus on otettu nopeasti käyttöön. Uusi suositus tulee voimaan 1. helmikuuta 2022 samaan aikaan kuin koronatodistusasetuksen muuttamista koskeva delegoitu säädös, jossa määritellään, että rokotustodistus on hyväksyttävissä 270 päivän ajan viimeisimmästä rokotusannoksesta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.