Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

8.12.2021 12.44 Tilastolain muutokset parantaisivat tilastoaineistojen tutkimuskäyttöä – asiasta voi lausua 14. tammikuuta 2022 saakka

Tilastolain muutokset parantaisivat tilastoaineistojen tutkimuskäyttöä – asiasta voi lausua 14. tammikuuta 2022 saakka

Tavoitteena on kehittää tilastoaineistojen luovuttamista tutkimuskäyttöön sekä parantaa eduskunnan tiedonsaantia. Valtiovarainministeriö ehdottaa muutoksia tilastolainsäädäntöön. Tilastokeskus saisi oikeuden ylläpitää tutkija- ja aineistopalvelua. Lisäksi Tilastokeskuksella olisi oikeus ottaa vastaan, käsitellä, koostaa, säilyttää, tarjota ja luovuttaa tieteellistä tutkimusta ja yhteiskuntaoloja koskevia selvityksiä varten myös sellaisia aineistoja, joita ei hyödynnetä tilastoinnissa eikä käytetä tilastotuotannossa (esimerkiksi hallinnolliset rekisterit).

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.