Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

7.12.2021 9.25 KTM Lauri Laaksosen väitös 10.12.2021: Ryhmärakennuttaminen – tuoko yhteisluominen asiakkaalle arvoa, vai onko tuloksena sutta ja sekundaa?

KTM Lauri Laaksosen väitös 10.12.2021: Ryhmärakennuttaminen – tuoko yhteisluominen asiakkaalle arvoa, vai onko tuloksena sutta ja sekundaa?

Uuden väitöstutkimuksen mukaan yhdessä rakennuttavasta ryhmästä voi tulla arvokas voimavara asiakkaille, jos ryhmän roolitus ja kommunikointi saadaan kohdalleen. Huonoimmillaan tuloksena on turhautumista, jännitteitä ja erilaisten tavoitteiden kilpailua. Asiakkaan osallistaminen on tuttua jo monella sektorilla, mutta nyt sitä otetaan käyttöön yhä monimutkaisimmilla toimialoilla ja palveluissa, kuten konsulttivetoisessa ryhmärakennuttamisessa. KTM Lauri Laaksonen on tutkinut väitöskirjassaan, miten yhteisluovasta ryhmästä voi tulla asiakkaalle voimavara. Hän on tarkastellut kahta konsulttivetoisen ryhmärakennuttamisen kerrostalokohdetta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.