Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

3.12.2021 9.30 (päivitetty 11.45) KHO: Yhtiölle ei ollut muodostunut Pohjoimaiden verosopimuksen tarkoittamaa kiinteää toimipaikkaa Suomeen

KHO: Yhtiölle ei ollut muodostunut Pohjoimaiden verosopimuksen tarkoittamaa kiinteää toimipaikkaa Suomeen

Asiassa oli arvioitavana, oliko yhtiön Suomessa harjoittama toiminta Pohjoismaiden verosopimuksen 5 artiklan 5 kappaleen e kohdan tarkoittamaa avustavaa tai valmistelevaa toimintaa. Kun otettiin huomioon yhtiön Suomessa olevien työntekijöiden työtehtävät ja työntekijöiden asiassa esitetyt toimivaltuuksien rajoitukset, KHO katsoi, että Suomessa harjoitettu toiminta ei muodostanut niin olennaista ja merkittävää osaa yrityksen toiminnan kokonaisuudesta, että kysymys olisi ollut muusta kuin avustavasta toiminnasta. Yhtiölle ei siten muodostunut verosopimuksen tarkoittamaa kiinteää toimipaikkaa Suomeen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.