Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

2.12.2021 15.55 Rahanpesun torjunta: Neuvosto hyväksyi neuvotteluvaltuutuksen kryptovarojen siirtojen avoimuudesta

Rahanpesun torjunta: Neuvosto hyväksyi neuvotteluvaltuutuksen kryptovarojen siirtojen avoimuudesta

EU-suurlähettiläät sopivat 1.12.2021 valtuutuksesta neuvotella Euroopan parlamentin kanssa ehdotuksesta päivittää nykyisiä sääntöjä, jotka koskevat varainsiirtojen mukana toimitettavia tietoja. Päivityksen tarkoituksena on laajentaa sääntöjen soveltamisalaa tiettyihin kryptovaroihin.
- Yhteisymmärrys on tärkeä askel kohti rahoitusjärjestelmien sellaisten puutteiden korjaamista, joita rikolliset käyttävät rikoshyödyn pesemiseen tai terrorismin rahoittamiseen. Kasvavana riskinä on, että kryptovaroja käytetään rahanpesuun ja rikollisiin tarkoituksiin, ja olen iloinen, että neuvosto eteni nopeasti tämän kiireellisen ehdotuksen käsittelyssä, sanoi Slovenian valtiovarainministeri Andrej Šircelj.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.