Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

26.10.2021 11.50 Vierashuoneessa hallitusneuvos Kirsi Martinkauppi: Uudessa kaavoitus- ja rakentamislaissa on kyse muustakin kuin saunoista

Vierashuoneessa hallitusneuvos Kirsi Martinkauppi: Uudessa kaavoitus- ja rakentamislaissa on kyse muustakin kuin saunoista

Maankäyttö- ja rakennuslain korvaava kaavoitus- ja rakentamislaki on parhaillaan kymmenen viikon lausuntokierroksella. Median mielenkiinto on tähän mennessä kohdistunut lähinnä saunoihin ja valmistelun poliittisiin kiemuroihin. Kokonaisuudistuksessa on kuitenkin ennen kaikkea kyse ilmastonmuutoksen torjunnasta, digitalisaation vauhdittamisesta sekä vanhentuneen lain kirjoittamisesta perustuslain mukaiseksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.