Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

21.10.2021 15.00 Apulaisoikeusasiamies: Tiedusteluihin vastaaminen ja päätöksestä tiedottaminen oppilashallintojärjestelmä Wilmassa

Apulaisoikeusasiamies: Tiedusteluihin vastaaminen ja päätöksestä tiedottaminen oppilashallintojärjestelmä Wilmassa

Asiassa oli kyse siitä, miten Sipoon kunnassa on huolehdittu siitä, että asiakkaat saavat myös selvityksessä todettuna ”syksyn kiireisenä aikana” koulukuljetushakemuksiin ja niiden mahdollisiin täydennystarpeisiin liittyvää neuvontaa sekä miten huolehditaan siitä, että asiakkaiden asiointia koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaan. Lisäksi asiassa oli yleisemmällä tasolla kyse siitä, miten koulukuljetuspäätökset annetaan tiedoksi, miten mahdollisesta sähköisestä tiedoksiannosta tiedotetaan ja miten siihen mahdollisesti pyydetään suostumus. AOA saattoi asiassa (kohdassa 3.3) esittämänsä käsityksen Sipoon kunnan sivistyspalveluiden tietoon.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.