Edilexissä on huoltokatko torstaina 25.4.2024. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.30 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö

6.10.2021 14.12 Valtiontuki: Komissio pyytää 8.12.201 saakka kommentteja ehdotusluonnoksesta, jonka tarkoituksena on helpottaa vihreää ja digitaalista siirtymää edistävien tukitoimenpiteiden täytäntöönpanoa

Valtiontuki: Komissio pyytää 8.12.201 saakka kommentteja ehdotusluonnoksesta, jonka tarkoituksena on helpottaa vihreää ja digitaalista siirtymää edistävien tukitoimenpiteiden täytäntöönpanoa

Euroopan komissio kehottaa jäsenvaltioita ja kaikkia muita asianomaisia osapuolia kommentoimaan eräitä yleiseen ryhmäpoikkeusasetukseen ehdotettavia muutoksia. Ehdotetun tarkistuksen tavoitteena on ottaa huomioon muutokset niihin eri alojen valtiontuen suuntaviivoihin, joita ollaan parhaillaan tarkistamassa, ja helpottaa entisestään julkisen tuen myöntämistä EU:n vihreälle ja digitaaliselle siirtymälle. Uudet säännöt auttavat luomaan perustan kestävälle taloudelle aikana, jolloin elpyminen koronaviruspandemian vaikutuksista on käynnissä Jäsenvaltiot ja muut asianomaiset osapuolet voivat vastata kuulemiseen 8. joulukuuta 2021 saakka.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.