Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

28.9.2021 13.35 Lainsäädännön arviointineuvosto kuluttajansuojalaista: Mitä käytännön muutoksia on tulossa kuluttajille ja elinkeinonharjoittajille?

Lainsäädännön arviointineuvosto kuluttajansuojalaista: Mitä käytännön muutoksia on tulossa kuluttajille ja elinkeinonharjoittajille?

Lainsäädännön arviointineuvoston mukaan hallituksen esitykseen kuluttajansuojalaista tulisi lisätä konkreettisia esimerkkejä siitä, mitä sääntelyn muuttaminen tarkoittaa kuluttajille ja elinkeinonharjoittajille. Esityksellä pantaisiin täytäntöön Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivit digitaalisesta sisäl-löstä ja digitaalisista palveluista sekä tavarankaupasta. Esityksen tavoitteena on edistää digitaalisia sisämarkkinoita vähentämällä kustannuksia erilaisista sopimusoikeudellisista säännöksistä, luoda oikeusvarmuutta yrityksille ja auttaa kuluttajia hyötymään rajat ylittävästä verkkokaupasta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.