Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

16.9.2021 15.00 "Mun perheen elämää ei sekoteta ja tarkoitan sitä" - laittomasta uhkauksesta 40 päiväsakkoa ja 500 euron kärsimyskorvaus

Nainen oli uhannut toista naista rikoksella olosuhteiden ollessa sellaiset, että tällä oli ollut perusteltu syy omasta tai toisen puolesta pelätä henkilökohtaisen turvallisuutensa tai omaisuutensa olevan vakavassa vaarassa. Nainen oli lähettänyt toisen naisen matkapuhelimeen viestin "mun perheen elämää ei sekoteta ja tarkoitan sitä" sekä kuvan, jossa nainen osoittaa kameraa kohti käsiaseella vihjaten näin ruumiillisen väkivallan käyttämiseen. Kuvan alla oli lisäksi englanninkielinen teksti, jossa viitattiin ainakin perheen suojelemiseen. (Vailla lainvoimaa 16.9.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.