Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

16.7.2021 14.30 Tietosuojavaltuutettu: Euroopan tietosuojaneuvosto antoi ratkaisunsa Facebook IE:tä koskevassa kiireellisessä asiassa

Tietosuojavaltuutettu: Euroopan tietosuojaneuvosto antoi ratkaisunsa Facebook IE:tä koskevassa kiireellisessä asiassa

Euroopan tietosuojaneuvosto on 12. heinäkuuta 2021 antanut ratkaisunsa Hampurin valvontaviranomaisen pyyntöön tehdä Facebook Ireland Limited (Facebook IE) -yhtiötä koskeva kiireellinen sitova päätös. Tietosuojaneuvosto piti hyvin todennäköisenä, että Facebook IE käsittelee WhatsApp Ireland Limited -yhtiöltä saamiaan tietoja rekisterinpitäjänä tai yhteisrekisterinpitäjänä ja pyysi Irlannin valvontaviranomaista selvittämään asiaa tarkemmin. Kyseessä on ensimmäinen tietosuojaneuvoston kiireellisessä menettelyssä antama ratkaisu.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.