Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

11.6.2021 13.00 KKV:n selvitys: Yrityskauppavalvonnan ilmoitusvelvollisuutta laajentamalla saavutettaisiin merkittäviä kuluttajahyötyjä

KKV:n selvitys: Yrityskauppavalvonnan ilmoitusvelvollisuutta laajentamalla saavutettaisiin merkittäviä kuluttajahyötyjä

Kilpailu- ja kuluttajaviraston tuoreen selvityksen mukaan KKV ei voi puuttua kaikkiin kilpailulle ja kuluttajille haitallisiin yrityskauppoihin, koska ne jäävät kilpailulain liikevaihtorajojen alapuolelle. Selvitys osoittaa, että yrityskauppojen ilmoitusvelvollisuutta tulisi muuttaa alentamalla liikevaihtorajoja ja lisäämällä lakiin kilpailuviranomaiselle otto-oikeus yrityskauppojen tutkimiseen. Laajentamalla yrityskauppavalvonnan ilmoitusvelvollisuutta voidaan saavuttaa useiden kymmenien miljoonien vuosittaiset kuluttaja­hyödyt.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.