Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

2.6.2021 14.54 Monikansallisten suuryritysten julkinen maakohtainen raportointi: EU:n lainsäätäjät poliittiseen yhteisymmärrykseen

Monikansallisten suuryritysten julkinen maakohtainen raportointi: EU:n lainsäätäjät poliittiseen yhteisymmärrykseen

Neuvoston puheenjohtajamaa Portugalin edustajat pääsivät tiistaina (1.6.) Euroopan parlamentin neuvotteluryhmän kanssa alustavaan poliittiseen yhteisymmärrykseen tiettyjen yritysten ja sivuliikkeiden tuloverotietojen ilmoittamista koskevasta direktiiviehdotuksesta. Se tunnetaan myös julkista maakohtaista raportointia koskevana direktiivinä. Alustavan yhteisymmärryksen teksti toimitetaan asiaa käsitteleville neuvoston ja Euroopan parlamentin elimille poliittista hyväksyntää varten. Jos se saadaan, neuvosto vahvistaa ensimmäisen käsittelyn kantansa sovitun tekstin pohjalta (lingvistijuristien tavanomaisen tarkistuksen jälkeen). Sen jälkeen Euroopan parlamentin odotetaan hyväksyvän neuvoston kannan, ja direktiivi katsotaan annetuksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.